Meteen naar de inhoud

Verhuisbedrijf Bunschoten

Goedkoopste verhuisbedrijf in Bunschoten

Professionele ervaren verhuizers en studentverhuizers

Heb je weinig tijd om zelf een verhuizing te regelen of wil je het alleen laten uitvoeren door een professional?Verhuisbedrijf Utrecht is het goedkoopste professionele verhuisbedrijf van Nederland. Doordat wij gebruik maken van zowel ervaren verhuizers als studenten die we zelf eerst opleiden kunnen we voor iedereen een betaalbare professionele verhuizing verzorgen.

Bij ons kan je kiezen voor alleen sjouwwerk en transport, maar ook voor extra verhuisdiensten zoals een verhuislift en klusjesmannen.

Profiteer van extra korting bij het afnemen van meerdere verhuisdiensten in Bunschoten.

Verhuisbedrijf Utrecht is het goedkoopste professionele verhuisbedrijf van Nederland

Voordelig, vakkundig en betrouwbaar verhuizen

Uitsluitend gediplomeerde verhuizers

Verhuis in 1 dag naar je nieuwe bestemming

Spoedverhuizingen en ontruimingen

Goede garantie en volledig verzekerd

Zakelijk en privé verhuizingen in Bunschoten

Ook voor kluswerkzaamheden zoals inpakken, meubels (de)monteren en schilderen

Professionele verhuizing in Bunschoten

Voor een professionele verhuizing zijn gediplomeerde verhuizers en goede verhuismaterialen onmisbaar.

De gediplomeerde verhuizers van Verhuisbedrijf Utrecht gebruiken de beste verhuismaterialen zoals steekkarren en verhuishondjes en versnellen hiermee het verhuisproces. Een verhuizing is hierdoor snel gerealiseerd.

Al je spullen worden vervolgens goed beschermd in de verhuiswagen door verhuisdekens en spanbanden. Alles komt netjes aan bij de nieuwe bestemming.

Verhuislift voor zware spullen op een hogere verdieping

Zware en grote spullen vergen veel tijd om naar beneden te sjouwen. Wanneer het trapgat te klein is voor een meubel of ander product wordt het naar beneden sjouwen via het trapgat zelfs onmogelijk.

Een verhuislift lost dit probleem op. De lift kan zware en grote spullen van een hogere verdieping met gemak naar de begane grond brengen. De lift kan honderden kilo’s dragen waardoor alle spullen gewoon de verhuiswagen bereiken.

Je spullen gaan via het raam of balkon op de verhuislift. De verhuislift brengt de spullen vervolgens binnen enkele seconden naar beneden.

Klusjesmannen maken de verhuizing af

Een verhuizing in Bunschoten is nog niet afgerond wanneer alle spullen de nieuwe woning hebben bereikt. Meestal liggen er kleine of grote klusjes op je te wachten in het nieuwe huis zoals montagewerk of lampen ophangen.

Klusjesmannen van Verhuisbedrijf Utrecht kunnen alle klusjes voor je afronden tijdens dezelfde dag van het verhuizen van alle spullen. Met een klusjesman win je veel kostbare tijd. Als de klusjes zijn afgerond ligt een verhuizing pas echt achter de rug.

Bedrijven

Betaalbaar verhuisbedrijf

Professionele verhuizing al vanaf 80 euro

365 dagen per jaar

Altijd zonder toeslagen en verborgen kosten.

Track & Trace code

Volg jouw spullen tijdens transport voor een veilig gevoel

Snel antwoord

Altijd binnen 24 uur reactie

100% klanttevredenheid

Wij gaan door tot je tevreden bent

9,3 10
Klanten vertellen      
5110 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

Vul onze snelle en overzichtelijke offerte generator in, en ontvang binnen 24 uur een passende en uiteraard vrijblijvende offerte.