Meteen naar de inhoud

Verhuisbedrijf Bilthoven

Verhuisbedrijf in Bilthoven

Zoek je een verhuisbedrijf in Bilthoven? Verhuisbedrijf Utrecht kan je snel van dienst zijn en je spullen zorgvuldig van A naar B verhuizen. Wij bieden onze diensten tegen de scherpste prijzen aan, waardoor we ook nog eens een goedkoop verhuisbedrijf in Bilthoven zijn. Wil je compleet ontzorgd worden? Doen we. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9+. En dat is niet zonder reden, want wij staan bekend om onze uitstekende service. Wil jij ook geholpen worden met een snelle verhuizing? Schakel dan nu ons verhuisbedrijf in Bilthoven in of lees verder voor meer informatie over onze diensten en de voordelen die wij je garanderen.

Verhuisservice Bilthoven

Als top verhuisbedrijf in Bilthoven nemen we indien gewenst je gehele verhuizing uit handen.
Een verhuizing is meer dan het wegbrengen van spullen naar een nieuwe woning. Daarom is ons aanbod diensten ook vrij uitgebreid. Wij kunnen je spullen in- en uitpakken, meubels (de)monteren, de inboedel opslaan, een woningontruiming verrichten of je inboedel verhuizen. Ook als je een verhuislift wilt huren of losse verhuizers in wilt huren, kun je bij ons terecht. Wij kunnen jouw verhuizing zo eenvoudig mogelijk maken. Vertel ons gerust wat je nodig hebt en onze verhuizers in Bilthoven zorgen ervoor.

Of het nu een grote of kleine, zakelijke verhuizing, of seniorenverhuizing is: wij staan altijd voor je klaar.

Bij een verhuizing kijken wij ook altijd naar welke aanpak er nodig is zodat wij de beste service kunnen bieden. Een goede voorbereiding is immers het halve werk. VBU komt natuurlijk niet zomaar aan de 5000+ fantastische reviews in combinatie met een gemiddelde score van 9,3!

Verhuizen in Bilthoven en omstreken

Online zijn er heel veel verhuisbedrijven te vinden, maar bieden zij je ook de beste service? Voor een professioneel verhuisbedrijf in Bilthoven ben je bij VBU aan het juiste adres. Wij kunnen je de beste service in regio Utrecht aanbieden, omdat wij vanuit 3 standplaatsen in Nederland werken waarvan er een in Amersfoort is. De andere twee standplaatsen zijn in Veenendaal en Zeist.

Sterke gediplomeerde verhuizers

€ 29,50 per uur

Minimaal 3 uur

100% Beveelt Verhuisbedrijf Utrecht Aan!

9,3 10
Klanten Vertellen      
5180 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen

Verhuisbedrijf Bilthoven kosten

Een verhuisbedrijf in Bilthoven, wat zijn de kosten daarvan? Ons verhuisbedrijf hanteert altijd goedkope prijzen. Deze prijzen kunnen echter per verhuizing verschillen, omdat ieder weer iets anders nodig heeft. Daarom maken wij onze offertes op maat. Wij zijn een goedkoop verhuisbedrijf in Bilthoven en dat merk je. Wil je meer weten over onze tarieven? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan, zodat je precies weet wat jouw verhuizing straks gaat kosten. Je kunt ons natuurlijk ook even bellen. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Daarom kies je Verhuisbedrijf Utrecht

Zet je ons verhuisbedrijf in Bilthoven in, dan is een snelle verhuizing je gegarandeerd. Daarbij hebben we je nog vele andere voordelen te bieden. Denk bijvoorbeeld aan onderstaande voordelen:

  • Ook in te schakelen voor een spoedverhuizing
  • Uitstekende service: onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9+!
  • Lage voorrijkosten, want wij zijn de enige echte verhuizer in Bilthoven en omstreken
  • Wij hebben een NIWO-certificaat op zak, waardoor wij staan voor vakbekwaamheid, betrouwbaarheid en kredietwaardigheid.

Wanneer mogen wij jou helpen met verhuizen?

Waarom VBU? Alles op een rijtje:

Wij hebben 5000+ reviews met een 9+ als beoordeling en daar hechten wij veel waarde aan.

VBU is de enige echte verhuizer in Utrecht en omstreken. Zo kunnen wij altijd de laagste voorrijkosten hanteren tegenover concullega’s.

Moet je met spoed verhuizen? Dat kan! VBU helpt je snel verhuizen van A naar B.

Wij zijn in het bezit van een NIWO-certificaat. Dit certificaat betekent dat wij een kredietwaardig, betrouwbaar én vakbekwaam bedrijf zijn.

Jouw verhuizing is onze verhuizing

Checklist verhuizen

Verhuizen is simpelweg stressvol.

VBU denkt graag mee en heeft dé ultieme checklist gemaakt.

Vergeet niets meer met onze handige verhuischecklist.

Bekijk onze vernieuwde verhuischecklist of download de checklist in PDF-formaat.

Hoe kies ik een verhuizer?
Een goed gevoel is minstens zo belangrijk als de prijs. Bekijk altijd de reviews.


Wat kost een verhuisbedrijf?
De kosten van een verhuisbedrijf zijn afhankelijk van een aantal factoren…


Wanneer kan ik het beste verhuizen?
De drukste periode om te verhuizen is tussen mei en september. 


Ben ik verzekerd tegen schade?
We zijn verzekerd tegen schade aan goederen of de woning.

Bekijk hier de tarieven van Verhuisbedrijf Utrecht of vul eenvoudig en snel onze offerteformulier in. Je ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.