Meteen naar de inhoud

Testimonials

Verhuisbedrijf Utrecht

100% Tevredenheid Garantie

Verhuisbedrijf Utrecht garandeert u de allerhoogste kwaliteit. Daarom verhuis u bij ons met een 100% Tevredenheid Garantie. Is er tijdens de verhuizing iets niet naar wens, neem dan contact met ons op en we lossen het op.

Zo overtreffen we uw verwachtingen

Als klant wilt u goed, goedkoop en snel verhuizen. Verhuisbedrijf Utrecht maakt dit waar. Dit doen we op de volgende wijze:

Service. Onze vriendelijke verhuizers komen afspraken na, werken hard en zijn altijd bereikbaar voor advies en ondersteuning.

Training. We trainen onze verhuizers regelmatig, om ze nog beter te maken.

Uitvoering. Van een kleine verhuizing tot zwaar transport: we leggen de lat altijd hoog en leveren kwaliteit. Zo overtreffen we altijd uw verwachtingen.

Dit zeggen klanten over Verhuisbedrijf Utrecht

Niets dan lof

“De verhuizers waren fantastisch! Ze waren beleefd, werkten hard en dachten altijd mee. Ook voor de verhuizing kon ik vragen stellen per telefoon en ik voelde me nooit opgejaagd. De verhuizing zelf verliep zeer professioneel en de verhuizers waren voorzichtig bij het verplaatsen van alle spullen. Niets dan lof!”

A. de Graaf, Utrecht

—-

Geweldig

“Jaq en zijn team waren geweldig. De beste en voordeligste verhuizing die ik ooit heb meegemaakt, en dat zijn er heel wat.”

K. van Doornspeek 

Perfecte verhuisdag

“Uw verhuizers waren goed opgeleid en de verhuizing kon niet beter verlopen. Bedank ze allemaal voor deze perfecte verhuisdag en mocht ik ooit weer verhuizen, dan bel ik jullie als eerste.”

Leonie Westervelt, Amersfoort

Renovatie snel gelukt

“We waarderen jullie inzet ten zeerste. Zonder jullie hulp was onze renovatie nooit zo snel gelukt. De samenwerking was erg plezierig en afspraken werden netjes nagekomen.”

J.W. van de Vegt, Houten

—-

Efficiënt, beleefd en meegaand

“Gisteren zijn we verhuisd en dat beviel uitstekend. Erg efficiënt, beleefd en meegaand. Bedank alle verhuizers nogmaals en we maken zeker weer gebruik van jullie diensten.”

Erik van Elderen

——-

Soepele verhuizing binnen Utrecht

“Bedankt voor onze soepele verhuizing binnen Utrecht. De verhuizers waren erg vriendelijk en professioneel en we waren zelfs eerder klaar dan verwacht. Ik raad iedereen jullie bedrijf aan. ”

T. Roorda

——–

Aardige medewerkers, goede prijs

“We dachten dat we zelf wilden verhuizen, maar het huren van een verhuiswagen of boedelbak was duurder dan verwacht. Voor iets meer geld brachten de verhuizers onze meubels nu naar de juiste kamer en dat was wel zo prettig. Aardige medewerkers, goede prijs, wij zijn zeer tevreden. ”

Hennie Schonenberg

———-

Klus uitstekend geklaard

“Ik laat jullie weten dat we erg blij zijn met de verhuizers die jullie stuurden. Het viel niet mee om alle bureaus, stoelen en kasten op de juiste plaats te krijgen, maar het is gelukt en niemand heeft geklaagd. Jullie verhuizers werkten hard en professioneel en hebben de klus uitstekend geklaard. We raden jullie absoluut aan bij andere ondernemers.”

Alfred van Dijk

———-

Bedrijven

Betaalbaar verhuisbedrijf

Professionele verhuizing al vanaf 80 euro

365 dagen per jaar

Altijd zonder toeslagen en verborgen kosten.

Track & Trace code

Volg jouw spullen tijdens transport voor een veilig gevoel

Snel antwoord

Altijd binnen 24 uur reactie

100% klanttevredenheid

Wij gaan door tot je tevreden bent

9,3 10
Klanten Vertellen      
5180 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen