Bel mij terug 030 205 44 44

Gisteren verhuisd door deze mannen.
Prima werk geleverd.
Ze waren vriendelijk, snel en zeer accuraat.
Hartelijk dank voor jullie inzet mannen!

Tapo uit Utrecht

Student verhuisservice Utrecht

Goedkoopste student verhuisservice in Utrecht en omgeving

Wil je snel en goedkoop verhuizen in Utrecht? Kies dan voor het betaalbare gemak van Verhuisbedrijf Utrecht. Verhuizen kan al vanaf 85 euro! We zijn een studenten verhuisservice in Utrecht, wat betekent dat we werken met de meest flexibele en voordelige krachten die er beschikbaar zijn. Jij bent uiteindelijk degene die daar optimaal van kan profiteren, aangezien we je op een voordelige manier van dienst kunnen zijn met de verhuizing.

We hoeven geen hoge tarieven te berekenen en kunnen aan de andere kant toch zorgen voor bijvoorbeeld handige hulpmiddelen.

  • Verhuisbedrijf Utrecht is het goedkoopste student verhuisservice verhuisbedrijf van Nederland
  • Kies voor kwaliteit en bespaar honderden euro’s.
  • Verhuis waar en wanneer je wilt. We staan 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar voor je klaar, en je betaalt er niets extra’s voor.    
  • Verhuizen, transport, klushulp en ontruimingen: Verhuisbedrijf Utrecht doet het allemaal én meer. 
Vraag direct een GRATIS verhuisofferte aan

 

Verhuisservice door studenten in Utrecht

Wil je naar Utrecht komen verhuizen, naar een andere plaats vertrekken of ben je binnen de stad onderweg naar een nieuwe woning?

We zorgen er als student verhuisservice in Utrecht voor dat je een scherpe prijs betaalt en je op een soepele wijze over kunt met je meubels en andere spullen. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie over hoe we voor je aan de slag gaan.

We maken gebruik van een verhuisservice door studenten, waardoor we de kosten uitstekend laag kunnen houden. Studenten zijn sterk en flexibel, zij kunnen je van dienst zijn op het moment dat je wenst. Wil je graag buiten de kantoortijden om verhuizen of er via onze student verhuisservice in Utrecht voor zorgen dat je zo snel mogelijk over kunt naar de nieuwe woning? Geen probleem, wij gaan er graag mee aan de slag en zorgen ervoor dat je voordat je het weet je nieuwe woning kunt gaan inrichten.

Verhuiswagen huren Utrecht

Uiteraard zorgen we er als student verhuisservice in Utrecht voor dat je de mogelijkheid hebt om een verhuiswagen te huren, die bovendien groot genoeg is om al je meubels en spullen in één keer over te brengen. Heb je een huis vol staan en gaat dat allemaal mee naar de nieuwe woning, of gaat het je juist om een studentenwoning waarin je nog niet al teveel hebt staan? Dankzij onze student verhuisservice in Utrecht kunnen we je in de beide gevallen op een voordelige manier van dienst zijn en betaal je een scherpe prijs om je spullen over te laten brengen.

Vraag direct een GRATIS verhuisofferte aan

Touw en blok en andere materialen

Als student verhuisservice in Utrecht hebben de beschikking over een aantal handige hulpmiddelen, waarmee we ervoor zorgen dat de verhuizing soepel verloopt. Een goed voorbeeld hiervan is het blok en touw, twee materialen die het gemakkelijk maken om door middel van katrollen het gewicht te beperken. Gaat het je om een verhuizing vanaf een bovenwoning of kom je op een verdieping te wonen? Dankzij de hulpmiddelen zoals een verhuislift kunnen we je als verhuisbedrijf Utrecht uiteraard helpen. Vul direct vrijblijvend een offerteformulier in!