Meteen naar de inhoud
Home » Blog » Particuliere verhuizingen goed geregeld

Particuliere verhuizingen goed geregeld

  PHOTO 2019 02 14 16 14 06 1

  Goedkoopste particuliere verhuizing in Nederland

  Een particuliere verhuizing vraagt om een specifieke aanpak. Elke particulier heeft andere wensen.Verhuisbedrijf Utrecht heeft veel ervaring met zowel grote als kleine verhuizingen.Onze gediplomeerde verhuizers snappen precies wat er nodig is om van elke verhuizing een succes te maken.  

  Dit doen we voor de beste prijs van Nederland. Al vanaf €80,- staan alle gewenste spullen in uw nieuwe woning.

  Daarom kiezen voor Verhuisbedrijf Utrecht

  • Particuliere verhuizing vanaf slechts €80,-
  • Uitsluitend gediplomeerde en betrouwbare verhuizers
  • Verhuis in 1 dag naar uw nieuwe bestemming
  • 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar beschikbaar
  • Ook voor kluswerkzaamheden zoals inpakken, meubels (de)monteren en schilderen
  • Spoedverhuizingen en ontruimingen
  • We zijn het goedkoopste professionele verhuisbedrijf van Nederland

  Ervaren verhuizers en studentverhuizers

  Een professionele verhuizing hoeft niet altijd veel geld te kosten. Verhuisbedrijf Utrecht maakt slim gebruik van zowel ervaren verhuizers als studentverhuizers die we eerst zelf opleiden.

  Op deze manier kunnen we besparen op loonkosten en de beste prijs aanbieden voor een particuliere verhuizing. Doordat we de studenten eerst goed opleiden besparen we niet op kwaliteit. Een student van Verhuisbedrijf Utrecht levert dezelfde kwaliteit als een ervaren verhuizer.

  We verhuizen al uw witgoed en zware spullen

  Kasten, bedden, tafels en andere zware spullen verhuizen is geen pretje als u het zelf moet doen. De ervaren verhuizers van Verhuisbedrijf Utrecht weten precies hoe ze zo snel en veilig mogelijk alle spullen naar de verhuiswagen moeten brengen.

  Verhuizen is veel veiliger wanneer u professionele verhuismaterialen gebruikt. De professionele steekkarren, verhuishondjes en verhuisliften van Verhuisbedrijf Utrecht maken de arbeid lichter en het verhuisproces een stuk korter. Binnen een dag staat alle spullen in uw nieuwe huis.

  Verhuisdekens en spanbanden zorgen uiteindelijk voor veilig transport van al uw spullen. Alles komt in dezelfde staat aan op uw nieuwe bestemming.

  365 dagen per jaar particuliere verhuizingen

  Wilt u alleen verhuizen wanneer het u echt goed uitkomt? Dit is geen probleem.

  We verzorgen 365 dagen per jaar particuliere verhuizingen. Dit doen we zowel overdag als ’s avonds. Zelfs op feestdagen verhuizen we al uw spullen als dit beter voor u uit komt.

  De prijs blijft altijd hetzelfde. Het maakt niet uit wanneer u wilt verhuizen. Elk moment hanteren we de beste prijs van Nederland voor een particuliere verhuizing.

  Binnen 24 uur een gratis verhuisofferte

  Vraag direct een gratis verhuisofferte aan en binnen 24 uur ontvangt u via e-mail een scherpe offerte voor een professionele verhuizing.