Bel mij terug 030 205 44 44

Gisteren verhuisd door deze mannen.
Prima werk geleverd.
Ze waren vriendelijk, snel en zeer accuraat.
Hartelijk dank voor jullie inzet mannen!

Tapo uit Utrecht

Woningontruiming en huisontruiming Utrecht

Goedkoop woningontruiming en huisontruiming in Utrecht en omgeving

Laat uw woning of bedrijfspand ontruimen in 1 dag

Ontruimen in Utrecht? Verhuist u binnenkort en hebt u te weinig tijd om uw huis te ontruimen? Laat het dan snel, professioneel en goedkoop doen door Verhuisbedrijf Utrecht, dé specialist in woningontruimingen en huisontruimingen.

Dat een woningontruiming of huisontruiming in Utrecht betaalbaarder is dan u denkt, bewijst Verhuisbedrijf Utrecht. We ontruimen in Utrecht uw complete woning, bedrijfspand of huurhuis al vanaf 80 euro . En dat is niet het enige voordeel:

 

 • Verhuisbedrijf Utrecht is de goedkoopste woningontruimer op de Nederlandse markt. Bespaar tot wel 60%!
 • Een professionele en snelle ontruiming van uw huurhuis, koopwoning, kantoor, schoolpand of magazijn kan al voor 85 euro
 • Laat uw woning ontruiming wanneer jij dat wilt: 365 dagen per jaar en 7 dagen in de week. Zonder extra kosten!
Vraag direct een GRATIS ontruim-offerte aan

 

Ontruimen in Utrecht

Bij een verhuizing komt altijd meer kijken dan u denkt. Het uitzoeken, inpakken en labelen van spullen kost u al dagen, zo niet weken de tijd. En dan bent u er nog niet. Want wat doet u met uw zware meubels, de piano en het bed dat niet door het trapgat past? Bovendien moet u de vloer van uw oude koop- of huurhuis nog verwijderen, beschadigingen herstellen en afval afvoeren. Het is een enorme klus en de moed zakt u al snel in de schoenen.

Zou het niet heerlijk zijn als een professionele verhuizer en klusjesman u helpt bij uw woning ontruiming? Een buitenstaander die het overzicht bewaart, precies weet wat er moet gebeuren en de middelen heeft om uw woning, huurhuis of bedrijfspand snel opleverklaar te maken? Het scheelt u tijd, stress en geld. Maar ja, laten ontruimen kost vast honderden euro’s…

 

Woningontruiming en huisontruiming Utrecht na overlijden

Het overlijden van een dierbare is droevig en ingrijpend. Uw hoofd staat dan niet naar het ontruimen van de woning. We helpen u in deze moeilijke periode met een inboedelontruiming na overlijden, waarbij respect en professionaliteit centraal staan.

Bij het ontruimen van een woning na overlijden heeft u altijd een vast aanspreekpunt, die van de situatie op de hoogte is. U hoeft uw verhaal dus nooit opnieuw te doen.

De ontruiming voeren we correct en snel uit, waarbij we vooraf duidelijke afspraken maken over de inboedel. Jij bepaalt waar we het opslaan, wat we afvoeren en welke spullen we eventueel naar een kringloopwinkel brengen. We zoeken altijd de beste oplossing, ongeacht de situatie. Zo ontzorgen we uw volledig.

Ontruiming bedrijfspand of bedrijfsruimte Utrecht

Ook voor de ontruiming van een bedrijfspand of bedrijfsruimte bent u bij Verhuisbedrijf Utrecht aan het juiste adres. Als gerenommeerd verhuisbedrijf beschikken we over verschillende professioneel uitgeruste verhuiswagens. Daarmee kunnen we uw inventaris en kantoormeubilair zoals kasten, stoelen en tafels snel transporteren.

Dankzij een eigen klussendienst verloopt de ontruiming van uw bedrijfspand of bedrijfsruimte nog sneller. Zo voeren onze klussers desgewenst systeemplafonds af en verwijderen ze tussenwanden, bekabeling en stellingen. Het afval brengen we meteen voor u naar de vuilstortplaats.

 

Woningontruiming, huisontruiming of bedrijfspand? Daarom kiezen voor Verhuisbedrijf Utrecht:

 1. Laat uw woning of bedrijfspand bezemschoon opleveren. We verwijderen losstaande en hangende materialen, legen vaste kasten en reinigen de ruimte grondig.
 2. 100% tevredenheidsgarantie. Na afloop beoordelen we samen het resultaat en we zijn pas tevreden als jij dat bent.
 3. Inclusief klusdienst, voor het voordelig verwijderen van materialen en het herstellen van schade.
Vraag direct een GRATIS ontruim-offerte aan

 

Wat kost een woningontruiming?

Het is moeilijk om precies te zeggen wat een woningontruiming kost en dat verschilt per situatie. Zaken die de prijs bepalen zijn onder andere:

 • Wat voor huis is het?
 • Hoeveel tijd kost het om de vloer en eventueel behang te verwijderen?
 • Hoe toegankelijk is de woning?
 • Moet er een afvalcontainer gehuurd worden?
 • Moeten er beschadigingen hersteld worden?

Klik voor een exacte prijsopgave op de knop Offerte opvragen en vul de velden in. Bespreek u uw woningontruiming en huisontruiming Utrecht liever met een specialist? Neem dan contact met ons op voor telefonisch overleg of een afspraak ter plaatse.

Bel voor meer informatie: 030 205 4444

Utrechtse wijken en plaatsen waar we ontruiming hebben verricht: 

Utrecht Binnenstad
Leidsche Rijn
Overvecht
Vleuten-De Meern
Amersfoort
Houten
Nieuwegein
Zeist