Meteen naar de inhoud
Home » Blog » Ontruimen en verhuizen; Verhuisbedrijf Utrecht helpt!

Ontruimen en verhuizen; Verhuisbedrijf Utrecht helpt!

  shutterstock 167893664 1 e1502367841663

  Het is niet de favoriete bezigheid van iedereen, bij een ontruiming van een woning komt meer kijken dan alleen een bezem over de vloer. Vaak moet alles kaal opgeleverd worden binnen een bepaalde termijn en daarbij komt dan ook meer kijken dan dat je denkt. Daarom is het handig om een verhuisbedrijf hierbij in te schakelen, vele handen maken licht werk en door de jarenlange ervaring van Verhuisbedrijf Utrecht gebeurt het vaak ook nog veel sneller dan dat je het zelf zou doen. Wij hebben de belangrijkste tips en tricks voor jullie op een rij gezet.

  Wat houdt een ontruiming in?

  Een woningontruiming is voor iedereen anders en er is één ding wat zeker is; het is geen leuke klus. Vaak moet er in een kort tijdbestek veel gedaan worden en het is dus enorm belangrijk dat je je van te voren al goed voorbereid en weet wat de voorwaarden zijn van de oplevering van jouw woning of bedrijfspand. Neem daarom contact op met de verhuurder en bekijk jouw contract goed. Hoef je alleen een doekje overal overheen te halen, een rondje te maken met de stofzuiger en de tuin in orde te maken. Of moet je al het behang verwijderen, de muur voorzien van een nieuw laagje witte verf, de vloer in originele staat terugbrengen en alle gaatjes dichten? Wanneer jij goed voorbereid aan de slag kan gaan, scheelt dit met het maken van een strakke planning en kun jij zonder zorgen verhuizen en ontruimen.

  Ontruiming na overlijden

  Je doorstaat een droevige en zware periode en hebt niet de kracht om ook nog eens jezelf bezig te houden met het verhuizen van de inboedel en de woning kaal op te leveren. Daarom staat Verhuisbedrijf Utrecht voor je klaar! Tijdens de gehele periode van planning, verhuizing en ontruiming is er één persoon aangesteld die alles voor je regelt. Zo hoef jij niet continu je verhaal te doen en weet je zeker dat alles vlekkeloos verloopt. Jij bepaalt waar de spullen worden opgeslagen, wat weg mag (naar eventueel een kringloopwinkel in de buurt) en wat de beste oplossing is. Zo ben je volledig ontzorgt en kun je je richten op het rouwproces, wat al ingewikkeld genoeg is.

  Neem en vraag hulp!

  Het is onmogelijk om en al je spullen uit te zoeken, in te pakken, te labelen en dan ondertussen ook nog ervoor te zorgen dat je witgoed klaarstaat, de kasten uit elkaar zijn en tegelijkertijd te bedenken hoe je de woning of het kantoor oplever klaar gaat maken. Als je niet wil dat je de moed in de schoenen zakt, schakel dan ruim van te voren al een hoop hulp in van derden. Dit hoeft niet altijd een professioneel verhuisbedrijf te zijn, vele handen maken licht werk en wie weet wil die ene gezellige buurvrouw ook wel komen helpen als je haar op het einde van de dag een glas wijn inschenkt. Natuurlijk is het wel fijn als je minimaal één professionele verhuizer/klusjesman aanstelt die het overzicht kan bewaren, precies weet wat er moet gebeuren en natuurlijk ook de juiste gereedschappen en middelen heeft om uw woning of kantoor oplever klaar te maken.

  Wat kost een ontruiming?

  Een ontruiming kan bij Verhuisbedrijf Utrecht al vanaf 85 euro. Het ligt er natuurlijk aan wat voor een huis het is, hoeveel tijd het kost om alles kaal op te leveren (denk aan het verwijderen van de vloer en het behang), hoe toegankelijk de woning is, of er een afvalcontainer gehuurd moet worden en wat er precies allemaal herstelt moet worden. Een ontruiming hoeft dus niet duur te zijn. Verhuisbedrijf Utrecht is de goedkoopste woningontruimer op de Nederlandse markt en je bespaart tot wel 60%! Een professionele en snelle ontruiming is wel zo fijn en ook daarvoor ben je bij ons aan het goede adres. Of je nou op een maandagavond of zaterdagmiddag wil ontruimen, het kan 365 dagen per jaar en 7 dagen in de week, zonder dat je hiervoor extra kosten betaald.

  Klik voor een exacte prijsopgave hier en vul de velden in. Bespreekt u uw woningontruiming en huisontruiming Utrecht liever met een specialist? Neem dan contact met ons op voor telefonisch overleg of een afspraak ter plaatse.