Ga naar de inhoud
Home » Blog » Klusjesman; wat doet een betrouwbare klusdienst?

Klusjesman; wat doet een betrouwbare klusdienst?

  Klusjesman huren

  Op zoek naar een goede en betaalbare klushulp in de regio Utrecht? Soms zie je door de bomen het bos niet meer, er is zoveel aanbod en hoe kies je nou net die ene goede klusjesman? Daar hebben we bij Verhuisbedrijf Utrecht het antwoord op gevonden. Verhuizen wordt in ieder geval een stuk makkelijker met de hulp van een van onze klusjesmannen.

  Waarom een klusjesman?

  Verhuizen kost over het algemeen veel tijd en de kleine klusjes blijven vaak liggen. Het zorgt voor stress en er moet altijd veel meer gebeuren in het nieuwe huis dan je denkt. Zonde, want je wil tenslotte dat je nieuwe woning zo snel mogelijk af is. Dat ene loshangende peertje, die ene muur die nog even gewit moet worden, of de afwerking van de plinten waar je toch iedere keer geen tijd voor hebt. Herkenbaar? Verhuisbedrijf Utrecht schiet te hulp, zodat jij zonder stress en zorgen jouw nieuwe paleisje kan betreden.

  Ook handig bij bedrijfsverhuizingen

  Niet alleen bij een ‘gewone’ verhuizing is het handig om een klusjesman in te schakelen, ook bij het opleverklaar maken en ontruimen van een bedrijfspand kunnen een aantal extra handen zeer fijn zijn. Denk bijvoorbeeld aan het verwijderen van behang, de oude vloer eruit halen, gaatjes in de muur dichten, maar ook het ontkoppelen en opruimen van alle apparatuur zoals laptops, tv’s, telefoons e.d.

  Wat kost een klusjes man?

  Bij Verhuisbedrijf Utrecht huur je al vanaf €28 per uur een professionele en betrouwbare klussendienst. Of het nou zakelijk is of particulier, jouw verhuizing voelt een stuk minder stressvol aan en je kan meteen zonder zorgen jouw nieuwe huis, pand of kantoor betreden. De klusjesmannen zijn direct inzetbaar in de omgeving Utrecht, maar ook beschikbaar in de Randstad. Zij kunnen verschillende klussen voor jullie uit handen nemen, denk aan schilderen, behangen, vloeren leggen en/of verwijderen, boor- en timmerwerk, aansluiten van lampen en nog veel meer. Hoe het kan dat het zo goedkoop is? Verhuisbedrijf Utrecht werkt nauw samen met streng geselecteerde en gemotiveerde studentklussers en studentverhuizers, de ervaren klussers werken samen met de studentklussers in een team. Zo bespaar je op het uurtarief en krijg je kwaliteit!

  Wat een luxe..

  Stel je eens voor, dat je na je verhuizing alleen nog maar zelf de dozen uit hoeft te pakken. Dat de rest al voor je gedaan is en het je geen onnodig veel tijd kost. Je hoeft geen vrije dagen op te nemen, geen energie te steken in het witten van de gang, het vervangen van lampen en leggen van de nieuwe vloer. Zelfs het afval wordt rechtstreeks naar de stortplaats gebracht! Luxer kun je het toch niet hebben?

  Benieuwd naar wat Student Verhuizers voor jou kan betekenen tijdens een verhuizing? We bieden verschillende diensten aan in de omgeving Utrecht; denk aan plaatsen als Amersfoort, Soest, Nieuwegein, Woerden, maar ook in de Randstad kun je bij ons terecht. Van spoedverhuizingen en transportdiensten, tot klusjesmannen en sjouwhulp. Verhuisbedrijf Utrecht staat voor jullie klaar!