Meteen naar de inhoud
Home » Blog » Kast verhuizen: let op!

Kast verhuizen: let op!

  PHOTO 2018 10 04 15 14 16 3

  Een (grote) kast kun je natuurlijk niet zomaar verhuizen. Een antieke kast is bijvoorbeeld erg kwetsbaar waardoor het geen goed idee is om deze zonder enige voorbereiding te verhuizen. Gelukkig hebben wij bij Verhuisbedrijf Utrecht (VBU) een flexibele bezorgservice met professionele verhuizers die je kast vervoeren en deze netjes bij je afleveren. VBU is niet alleen een goedkoop verhuisbedrijf die je helpt met goedkoop verhuizen, maar wij verzorgen ook professionele meubeltransport.

  Onze professionele verhuizers

  Een kast zoals bijvoorbeeld een kledingkast kan erg groot zijn waardoor het soms nodig kan zijn om de kast voor vervoer te demonteren. Op deze manier kan de kast niet alleen veilig de verhuiswagen ingeladen worden, maar zorgen we op deze manier ook voor veilig vervoer van de kast. Onze verhuizers zijn goed opgeleid en weten precies hoe zij je kast netjes kunnen vervoeren.

  Een antieke kast

  Het kan soms ook voorkomen dat een antieke kast niet gedemonteerd kan worden en het nodig is om de kast met een verhuislift te verplaatsen. Op deze manier kan het object veilig en zonder beschadigingen verplaatst worden.

  Professionele verhuismaterialen

  Bij VBU werken wij altijd met verhuismaterialen van hoogwaardige kwaliteit. Hierbij kun je denken aan verhuisdekens, noppenfolie en meubelrollers. Ook hebben wij altijd spanbanden in de wagens die erg handig kunnen zijn voor wanneer wij bijvoorbeeld met een buffetkast werken. Voor deze professionele materialen rekenen wij geen extra kosten en zit dit bij onze verhuisservice inbegrepen. VBU werkt niet met onnodige bijkomende kosten.

  Onze werkwijze

  Een kast verhuizen kan ingewikkeld zijn en hierbij is het het erg belangrijk om professioneel te werk te gaan. Bij VBU vinden wij goede communicatie erg belangrijk en daarom zullen onze verhuisspecialisten altijd eerst met jou je wensen bespreken. Zo weten we welke kast je wilt vervoeren en kunnen wij kijken hoe wij dit kunnen doen. Ook weten de verhuizers dan precies welke verhuismaterialen er nodig zijn en kunnen wij beginnen met het opstellen van een plan van aanpak.

  Inpakken

  We zullen bij aankomst altijd beginnen met het beschermen, dus goed inpakken van de hoekjes van een kast. Vervolgens zullen we de kast in speciale beschermingsfolie wikkelen zodat de kast schadeloos naar de verhuiswagen verplaatst kan worden. Vervolgens zullen we de kast netjes bij jou in je woning afleveren. Hierbij zullen de verhuizers de kast ook weer netjes uitpakken en alles opruimen.

  Onze verhuiswagens

  Bij VBU hebben we verschillende wagens beschikbaar en welke je hiervan nodig hebt ligt natuurlijk aan de grootte van je kast. Wij hebben bijvoorbeeld een bestelbus van 10m³, maar ook een verhuiswagen van 20m³. Heb je een nog grotere wagen nodig? Dan kan dit in overleg met een van onze verhuisadviseurs geregeld worden. Dit in verband met de beperkte beschikbaarheid van deze wagens.

  Urgente leveringen

  Voor spoedboekingen en urgente leveringen kun je altijd bij VBU terecht. Heb jij bijvoorbeeld op het allerlaatste moment een verhuizing voor je kasten gepland? Dan kunnen wij dit gemakkelijk voor je verzorgen. Met urgente leveringen in regio Utrecht kunnen we je binnen 6 uur al helpen en in de rest van Nederland staan wij binnen 24 uur voor je deur.

  De kosten

  Verhuisbedrijf Utrecht (VBU) verzorgt meubeltransport al vanaf €80,- per uur. De exacte kosten voor de verhuizing van jouw kast is natuurlijk ook sterk afhankelijk van jouw persoonlijke wensen. Met de juiste informatie kunnen we een exacte prijsberekening op je offerte aangeven.

  Vraag een gratis offerte aan

  Voor een exacte prijsberekening kun je bij ons altijd een gratis offerte aanvragen. Dit kun je eenvoudig via onze website doen door gebruik te maken van onze handige offertegenerator. Na het indienen van je aanvraag zal je binnen 24 uur je gratis offerte in je mailbox ontvangen. Wordt je liever teruggebeld? Dan kun je ook een terugbelverzoek indienen en zal een van onze verhuisspecialisten je de volgende werkdag tussen 08:00 en 18:00 terugbellen.

  Heb je nog vragen?

  Heb je specifieke vragen of heb je professioneel advies nodig van een van onze verhuisspecialisten? Dan kun je ons ook altijd bellen op 030-2054444. Onze verhuisspecialisten helpen je graag.