Bel mij terug 030 205 44 44
 • Verhuizen in Utrecht, Amersfoort, Woerden of Arnhem
 • Goedkoop verhuizen in Utrecht
 • Bel nu en profiteer van de voordelen
 • Wij verhuizen ook na werktijden!

Gisteren verhuisd door deze mannen.
Prima werk geleverd.
Ze waren vriendelijk, snel en zeer accuraat.
Hartelijk dank voor jullie inzet mannen!

Tapo uit Utrecht

 

Snel en goedkoop verhuizen met Verhuisbedrijf Utrecht

Snel en vakkundig verhuizen in Utrecht goedkoper dan je denkt

Wil je snel en goedkoop verhuizen in Utrecht? Kies dan voor het betaalbare gemak van Verhuisbedrijf Utrecht. Verhuizen kan al vanaf 80 euro!

 • Verhuisbedrijf Utrecht is het goedkoopste verhuisbedrijf van Nederland. Kies voor kwaliteit en bespaar honderden euro’s.
 • Verhuis waar en wanneer je wilt. We staan 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar voor je klaar, en je betaalt er niets extra’s voor.
 • Verhuizen, transport, klushulp en ontruimingen: Verhuisbedrijf Utrecht doet het allemaal én meer.
Vraag direct een GRATIS verhuisofferte aan

 

 Verhuisbedrijf Utrecht, voor verhuizen zonder stress

Wist je dat verhuizen in de top 3 staat van meest stressvolle gebeurtenissen? Alleen het overlijden van een dierbare en een echtscheiding levert meer stress op. Dat verhuizen zoveel stress geeft is wel te verklaren, want er komt enorm veel op je af.

Bij een verhuizing zit je vaak in een emotioneel lastige situatie. Je hebt bijvoorbeeld net een nieuwe baan, bent pas getrouwd of gescheiden, of moet door medische redenen of ouderdom verhuizen naar een nieuwe woning. Dat alleen geeft al veel stress.

Het werk dat komt kijken bij een verhuizing wordt vaak onderschat. Anders dan gedacht passen niet alle spullen in het nieuwe huis, kost in- en uitpakken veel meer tijd dan gedacht en zit je nog weken in de rommel.

Wil jij dit scenario voorkomen? Laat je dan snel en goedkoop verhuizen door Verhuisbedrijf Utrecht. We nemen je verhuizing in Utrecht – en omringende plaatsen als Amersfoort,  Woerden, Nieuwegein en Arnhem – volledig uit handen. Zo verhuis je snel, comfortabel en voordelig naar je nieuwe woning of bedrijfspand.

 

Schakel Verhuisbedrijf Utrecht in voor de volgende diensten:

 • Particuliere en zakelijke verhuizingen in Utrecht en omgeving
 • Spoedverhuizingen
 • Ontruimingen en bezemschoon opleveren van woonhuizen en kantoorpanden
 • Transportdiensten
 • In- en uitpak service
 • Losse sjouwhulp
 • Kluswerkzaamheden, zoals (de)monteren van meubels, laminaat leggen, boren, timmeren en schilderen
 • Extra verhuizers (al vanaf 24,50 euro per uur)

 

verhuisbedrijfutrecht-verhuis

 

Spoedverhuizingen en 100% tevredenheid in Utrecht

Gaat het je om een goedkoop spoedverhuizing in Utrecht en zoek je naar een verhuisbedrijf dat trots kan vertellen over 100% tevredenheid? Wij stoppen niet voordat je tevreden bent en zorgen er op voordelige wijze voor dat je soepel kunt verhuizen naar een andere woning binnen of buiten Utrecht, Amersfoort, Woerden of Arnhem.

Zoek je een goedkoop verhuisbedrijf in Utrecht waar je op korte termijn terecht kunt? Neem direct contact op!

 

Verhuisbedrijf Utrecht: prettig en goedkoop verhuizen in Utrecht voor de laagste prijs

Jouw tijd kost ook geld. Helemaal als je kostbare vrije dagen op moet nemen voor een verhuizing, of duur transport moet regelen. Na afloop blijken de kosten dan ook vaak veel hoger dan gepland. Dat dit helemaal niet nodig is bewijst Verhuisbedrijf Utrecht. Wij maken goedkoop verhuizen in en rondom Utrecht mogelijk.

 

Verhuisbedrijf Utrecht zorgt voor een prettige en een goedkope verhuizing in Utrecht en omgeving. We bieden je de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs, door hard werken en een slimme aanpak. Zo worden onze goed opgeleide en professionele verhuizers geassisteerd door streng geselecteerde en gemotiveerde studenten. Je bespaart direct op de loonkosten en verhuizen kan al vanaf 80 euro!

 

Door de inzet van studenten verhuisservice Verhuisbedrijf Utrecht ook veel flexibeler. Zo kun je 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar bij ons terecht, van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat. Zonder meerkosten verhuizen in Amersfoort, Woerden of Arnhem.

 

Wil je zware spullen verhuizen, zoals een wasmachine of een piano? We maken vooraf een helder verhuisplan om je verhuizing van of naar Utrecht en omgeving zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Vraag direct een GRATIS verhuisofferte aan

 

Laten verhuizen betaalbaarder dan je denkt 

Stel je eens voor dat geld geen rol speelt bij je aanstaande verhuizing. Je hoeft geen vrienden en familie lastig te vallen om je te helpen, niet te slepen met zware meubels en niet wekenlang spullen te sorteren, te labelen en in te pakken.

Eenmaal bij je nieuwe huis aangekomen staan alles meubels en verhuisdozen op hun plaats. Bedden zijn netjes in elkaar geschroefd, vloeren gelegd, lampen aangesloten en muren geverfd. Je hoeft alleen nog maar je verhuisdozen uit te pakken en je nieuwe leven kan beginnen. Dit vooruitzicht klinkt heel aantrekkelijk, maar ja… geld speelt helaas wel een rol en laten verhuizen is duur. Of toch niet?

 

Student verhuisservice Utrecht

Onze student verhuisservice in Utrecht is betaalbaar, professioneel en heel flexibel. We zorgen er met die eigenschappen graag voor dat je niet verder hoeft te zoeken, je bent bij ons aan het juiste adres om je verhuizing in Utrecht en omgeving te laten verzorgen. Wil je naar Utrecht, Amersfoort, Woerden of Arnhem komen verhuizen, naar een andere plaats vertrekken of ben je binnen de stad onderweg naar een nieuwe woning? We zorgen er als student verhuisservice in Utrecht voor dat je een scherpe prijs betaalt en je op een soepele wijze over kunt met je meubels en andere spullen.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie over hoe we voor je aan de slag gaan.

 

Daarom kiezen voor Verhuisbedrijf Utrecht

 • Voordelig, vakkundig en betrouwbaar verhuizen
 • De goedkoopste op de Nederlandse markt
 • Professionele verhuismiddelen en verhuisauto’s
 • 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar beschikbaar, zonder toeslagen en verborgen kosten
 • Voor particulieren en bedrijven in Utrecht en omgeving
 • Ook voor kluswerkzaamheden en bezemschoon opleveren van je oude woning of bedrijfspand

 

Vraag direct een GRATIS verhuisofferte aan

 

 

Bekijk ook de andere diensten van Verhuisbedrijf Utrecht:

 

Utrechtse wijken en plaatsen in de buurt waar wij werkzaam zijn: