Meteen naar de inhoud

Goedkoop verhuizen Utrecht

Goedkoop verhuizen in Utrecht

Verhuisbedrijf Utrecht, dé specialist in goed en goedkoop verhuizen

Goedkoop verhuizen in Utrecht? Dat doe je met de studenten van Verhuisbedrijf Utrecht. Je verhuist snel en professioneel en bespaart tot wel honderden euro’s

Ga je binnenkort verhuizen in Utrecht of omgeving, dan komt er veel op je af. Zo wil je je nieuwe woning zoveel mogelijk opknappen en de oude opleverklaar achterlaten. Op de verhuisdag zelf ben je ontzettend druk met het sjouwen van verhuisdozen en zware meubels, die vaak niet in je auto passen.

Het is niet verwonderlijk dat verhuizen veel stress oplevert en de verhuizing vaak veel langer duurt dan nodig is.
Zie jij ook zo op tegen je aanstaande verhuizing? Kies dan voor het betaalbare gemak van Verhuisbedrijf Utrecht. Onze ervaren studenten nemen het grootste deel van je verhuizing uit handen en zo kun jij goedkoop verhuizen in Utrecht.

Goedkoop verhuizen Utrecht? Profiteer direct van deze voordelen

  • Goedkope studenten verhuisservice. Verhuisbedrijf Utrecht werkt met ervaren, gemotiveerde en streng geselecteerde studenten. Ze zijn uitstekend opgeleid en net zo goed als fulltime verhuizers, maar een stuk goedkoper. Dat scheelt je geld.
  • Breed inzetbaar. Hulp bij inpakken- en uitpakken, sjouwhulp, je oude woning opleverklaar laten maken of klushulp: Verhuisbedrijf Utrecht biedt het allemaal. Neem je meer diensten af, dan profiteer je direct van een aantrekkelijke korting.
  • Flexibel en altijd paraat. De studenten van Verhuisbedrijf Utrecht werken op oproepbasis en zijn altijd inzetbaar. Daardoor kun je verhuizen wanneer jij dat wilt, ook in het weekend, ’s avonds of op feestdagen én zonder toeslagen of extra kosten.  Je bent bij ons echt koning.

Ervaring goedkoop verhuizen Utrecht

“We hebben mijn moeder vandaag verhuisd. De medewerkers van Verhuisbedrijf Utrecht waren professioneel en vriendelijk en de verhuizing verliep zelfs sneller dan gepland. Voor dit geld ga ik het echt niet zelf doen en bij een volgende verhuizing bel ik ze weer. Top!”

“Snel, vriendelijk en professioneel. Goede service vanaf het eerste moment en kwaliteit voor een lage prijs. Aanrader.”

Goedkoop verhuizen binnen Utrecht

Verhuizen kost geld, of je het nu zelf doet of laat doen. Het voordeel van laten verhuizen is dat het veel sneller gaat. Als je minder vrije dagen hoeft op te nemen verdien je de investering bovendien zo terug en voorkom je heel veel stress.

Verhuisbedrijf Utrecht is specialist in goedkoop verhuizen in Utrecht. Als low budget verhuisservice zijn we de goedkoopste in Utrecht en wijde omgeving, en je kunt bij ons al verhuizen voor €80,- per uur! Hoe we dat doen?

Grote verhuisbedrijven betalen veel geld voor dure medewerkers en kantoorpanden. Bij ons betaal je slechts voor de medewerkers en een volledig uitgeruste verhuisauto. Die medewerkers zijn bovendien veel goedkoper, want het zijn uitstekend opgeleide studentverhuizers. Ze kennen de wetten- en regels omtrent verhuizen en staan garant voor een vlekkeloze én goedkope verhuizing in Utrecht en wijde omgeving. Of je nu zakelijk of particulier verhuist.

Verhuisbedrijf Utrecht biedt de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Dat die aanpak aanslaat blijkt wel uit de tientallen verhuizingen die we maandelijks verzorgen. Ben jij de volgende tevreden klant?

Daarom goedkoop verhuizen met Verhuisbedrijf Utrecht
  • Kies voor betaalbaar gemak en bespaar tot wel honderden euro’s
  • Onze medewerkers doen er alles aan om je zo goed en goedkoop mogelijk te verhuizen
  • Alle spullen zetten we direct op juiste plaats. Ook die zware piano’s of wasmachine op zolder

Goedkoop verhuizen tips

Wil je nog goedkoper verhuizen in Utrecht of omgeving? Dan zijn dit waardevolle tips.

Vraag vrienden en familie om je te helpen bij het inpakken en bij de daadwerkelijke verhuizing. Je huurt bij Verhuisbedrijf Utrecht al een verhuiswagen met chauffeur voor slechts 168,50  euro en alle extra handen die je zelf regelt besparen je geld.

Op doordeweekse dagen is het minder druk in het verkeer. Hierdoor kun je meer spullen verhuizen in dezelfde tijd. Bij Verhuisbedrijf Utrecht verhuis je wanneer jij dat wilt. Ook ’s avonds en in het weekend, en altijd voor dezelfde vaste prijs.

Laat meubels die je niet mee wilt verhuizen ophalen door een kringloopwinkel. Dit is bijna altijd gratis.

Demonteer en monteer je meubels zelf. Onze medewerkers kunnen dat ook voor je doen, maar alles wat je zelf doet scheelt geld.

Schakel Verhuisbedrijf Utrecht in. Als studentenverhuisbedrijf zijn we veel goedkoper dan grote verhuisorganisaties en de kwaliteit is uitstekend. Dan ga je toch niet meer betalen?

Ook zakelijk goedkoop verhuizen in Utrecht

Verhuisbedrijf Utrecht is er voor particuliere en zakelijke klanten. Verhuis je binnenkort zakelijk buiten of binnen Utrecht? Dan helpen we je graag met het transport van kantoormeubilair, het opleverklaar maken van het oude bedrijfspand en het verwijderen of aanbrengen van electronica en vloerbedekking.

Vraag vrijblijvend een offerte zakelijke verhuizingen aan en laat je verrassen door onze lage prijzen.

Verhuisbedrijf Utrecht is werkzaam in o.a. de volgende wijken:

Binnenstad
Oost
Leidsche Rijn
West
Overvecht
Zuid
Noordoost
Zuidwest
Noordwest
Vleuten-De Meern

Bedrijven

Betaalbaar verhuisbedrijf

Professionele verhuizing al vanaf 80 euro

365 dagen per jaar

Altijd zonder toeslagen en verborgen kosten.

Track & Trace code

Volg jouw spullen tijdens transport voor een veilig gevoel

Snel antwoord

Altijd binnen 24 uur reactie

100% klanttevredenheid

Wij gaan door tot je tevreden bent

9,3 10
Klanten Vertellen      
5180 Beoordelingen
Zelf beoordelen Bekijk beoordelingen