Meteen naar de inhoud

Budget verhuizen

VBU: het goedkoopste verhuisbedrijf van Nederland

Verhuisbedrijf Utrecht maakt professioneel verhuizen met een klein budget mogelijk.

Een professionele verhuizing kost vaak veel tijd, energie en vooral veel geld.

Dat kan anders.

Verhuisbedrijf Utrecht is het goedkoopste professionele verhuisbedrijf van Nederland. De gediplomeerde verhuizers verhuizen al uw spullen vanaf slechts €80,-.

Een goedkope verhuizing gaat bij ons gepaard met kwaliteit. We maken uitsluitend gebruik van gediplomeerde verhuizers en professionele verhuismaterialen.

Daarnaast bieden we extra verhuisdiensten aan. Aanvullende diensten zoals extra inpakkers, professionele klusjesmannen en verhuisliften zorgen voor de meest complete verhuisservice.

Daarom kiezen voor Verhuisbedrijf Utrecht

 • Goedkoop verhuizen vanaf slechts €80,-
 • Uitsluitend gediplomeerde en betrouwbare verhuizers
 • Verhuis in 1 dag naar uw nieuwe bestemming
 • 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar beschikbaar
 • Ook voor kluswerkzaamheden zoals inpakken, meubels (de)monteren en schilderen
 • Spoedverhuizingen en ontruimingen
 • We zijn het goedkoopste professionele verhuisbedrijf van Nederland

Ervaren verhuizers en studentverhuizers

Een professionele verhuizing hoeft niet altijd veel geld te kosten. Verhuisbedrijf Utrecht maakt slim gebruik van zowel ervaren verhuizers als studentverhuizers.

De streng geselecteerde studenten worden eerst opgeleid tot professionele verhuizer. Nadat de opleiding is voltooid kan een student dezelfde kwaliteit bieden als een meer ervaren verhuizer.

Het combineren van ervaren verhuizers met studentverhuizers zorgt voor een perfecte samenwerking en een professionele verhuizing die rekening houdt met een laag budget.

Inpakservice en klusjesmannen

Verhuizen is meer dan alleen de spullen naar de nieuwe bestemming sjouwen. Inpakwerk en andere tijdrovende klussen vergen ook veel tijd.

Voor €26,50 per uur helpt een kundige inpakker van Verhuisbedrijf Utrecht met het inpakken van al uw spullen. De inpakker weet precies hoe alle spullen goed stevig ingepakt moeten worden zodat deze niet beschadigen tijdens transport.

Nadat alle spullen zijn ingepakt en ingeladen in de verhuiswagen is het tijd voor transport. In het nieuwe huis staan verschillende hardnekkige klusjes op u te wachten.

Deze kostbare tijd en energie hoeft u niet te verliezen.

Voor slechts €28,- per uur lost een professionele klusser de meeste klusjes voor u op. Zo kunt u snel genieten van de nieuwe woning in plaats van veel uren hard werken aan het nieuwe huis.

De klusser lost de volgende klussen op:

 • Schilderen en behangen
 • Meubels (de)monteren
 • Laminaat leggen
 • Installeren van techniek
 • En nog veel meer

Een complete budget verhuisservice met klussers en inpakkers wint veel tijd en scheelt enorm veel verhuisstress.

365 dagen per jaar goedkoop verhuizen

Goedkoop verhuizen is uiteraard mooi meegenomen. Toch zorgt de drukke periode voor veel stress. Dit komt onder andere door de lastige planning van een verhuizing.

Verhuisbedrijf Utrecht maakt het plannen van een budget verhuizing een stuk gemakkelijker. We verhuizing 365 dagen per jaar zowel overdag als ’s avonds. Verhuizen tijdens weekenden en feestdagen is bij ons gewoon mogelijk.

De dag en tijd van de verhuizing hebben geen invloed op de prijs. We hanteren alle dagen en tijdstippen van het jaar dezelfde lage prijs.

Binnen 24 uur een gratis offerte voor goedkoop verhuizen

Vraag direct een gratis verhuisofferte aan en binnen 24 uur ontvangt u via e-mail een scherpe offerte voor een goedkope verhuizing.

Wilt u eerst meer informatie over een budget verhuizing? Bel dan naar 030 205 4444.


Bekijk hier de tarieven van onze verhuisdiensten of vul eenvoudig en snel onze offerteformulier in. Je ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.

Wil je liever teruggebeld worden? Dan kun je een terugbelverzoek indienen. Onze verhuisspecialist zal je de volgende werkdag tussen 08:00 en 18:00 terugbellen. Ook kun je ons voor vragen altijd bellen op 030 – 205 4444