Meteen naar de inhoud
Home » Blog » Budget verhuizen; zo bespaar je op je verhuizing!

Budget verhuizen; zo bespaar je op je verhuizing!

  bedrijfsverhuizing

  Het is eindelijk zo ver, je nieuwe woning is een feit en wellicht heb je je huidige woning al verkocht. Je bent klaar om te gaan verhuizen maar wil dit doen tegen zo laag mogelijke kosten. Verhuizen is immers al duur genoeg. In dit artikel vertellen wij hoe we jou kunnen helpen met een budget verhuizing!

  Besparen op je verhuizing

  Om te beginnen is het van groot belang om te bekijken welke middelen er nodig zijn om jouw verhuizing vlekkeloos te laten verlopen. Daarvoor hebben wij een vaste werkwijze. Je kunt ten eerste een gratis offerte aanvragen. Vervolgens berekenen wij de prijs op basis van onder meer het aantal kubieke meters van je inboedel, het aantal kamers, de afstand tussen beide locaties en het aantal verhuisdiensten die je afneemt. Binnen 24 uur ontvang je een duidelijke prijsopgave. Zo wordt duidelijke wat je precies nodig hebt en welke kosten daarbij komen kijken. Indien je akkoord bent met de offerte dan kan je deze per e-mail bevestigen.

  Mensen kapitaal

  Nu bekend is wat precies de benodigdheden zijn voor jouw budgetverhuizing, wordt er bekeken hoe veel mensen er ingezet moeten worden die ondersteuning bieden gedurende de verhuizing. Dit hangt af van de hoeveelheid goederen dier verhuisd moeten worden. Onze mensen zullen je helpen op basis van jouw wensen. Denk hierbij aan het inpakken van verhuisdozen, transport van alle goederen, uitpakken van verhuisdozen, monteren van meubels en het afvoeren van afval. Ook hierop kun je besparen door dit zelf of samen met vrienden te doen. Alles geheel naar jouw wens!

  Verhuisliften

  Het kan uiteraard ook voorkomen dat er artikelen zijn die niet door de voordeur verhuisd kunnen worden. Hier gaat het om zware spullen die niet gemakkelijk te verhuizen zijn. Dit hoeft geen probleem te zijn. Wij verhuren verhuisliften tegen een lage prijs inclusief bemanning! Voor één uur verhuislift + bemanning betaal je maar €60! Ook hiervoor kun je geheel vrijblijvend een gratis offerte aanvragen. Zo heb je altijd genoeg mankracht en kom je niet voor onverwachte problemen te staan.

  Transport van een kluis 

  Niet te vergeten het transport. Hoe zorg ik ervoor dat mijn spullen veilig en goedkoop naar mijn nieuwe adres komen? Geen zorgen! Wij bieden verhuiswagens aan voor halve dagen, hele dagen én in de weekenden. Dit voor lage tarieven, namelijk max 4 uur voor €95, max 8 uur voor €125 en in het weekend max 8 uur voor €145. Dit betreft een professionele verhuiswagen die voorzien is van verhuisdekens, meubelrollers, steekwagen, spanbanden en een gereedschapskoffer. Ook hiervoor kunt u geheel vrijblijvend een gratis offerte aanvragen.

  Na de verhuizing

  Eenmaal de verhuizing achter de rug nemen wij nog even contact met je op om de verhuizing kort te evalueren. Na de verhuizing kun je ons ook bellen voor aanvullende diensten zoals een klusjesman om te helpen met bijvoorbeeld verven, schilderijen of het leggen van laminaat.

  Ben je nou nieuwsgierig geworden naar jouw toekomstige budget verhuisservice en wil je dat wij jou daarbij helpen? Neem gerust contact met ons op of bekijken onze tarieven pagina, hier staan alle tarieven voor een complete zorgeloze budgetverhuizing!